3 dates som ikke ruinerer dig

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis alle dine dates indeholder dyre restaurantbesøg, aftener i biografen og lækre drinks i byen. Lige meget om du skal på date med en kæreste eller en ny flirt, er der masser af muligheder for at tage på dates, som ikke ruinerer dig. Det handler jo om det gode selskab, og ikke hvad I laver. Her har vi samlet nogle dates, som ikke smadrer budgettet:

Lav mad sammen

I stedet for at tage ud at spise, kan I lave mad sammen. Når I laver mad derhjemme, koster det kun en brøkdel af, hvad det ville koste på en restaurant. For at der ikke går hverdag i madlavning, så undgå at lave hverdagsretterne, som I normalt spiser. I stedet kan I lave nogle retter, som kræver lidt mere tid og snilde. Du behøver ikke være mesterkok for at lave et lækkert måltid. Se det som en sjov udfordring og aktivitet at lave en dejlig ret med den person, du har kær. Hyg jer med det og tag jer god tid. Husk også at gøre noget ud af borddækningen, tænd nogle stearinlys og sæt noget godt baggrundsmusik på højtalerne og drik en god vin til maden, så føles det pludselig lidt som at sidde på restaurant.

Lav en hjemmebiograf

Det koster nemt 300-400 kroner at tage i biffen og se en film. Spar pengene ved at blive hjemme og se en af de mange tusind film som findes på diverse filmtjenester, som I sikkert alligevel glædeligt betaler til hver eneste måned. Har I ikke abonnement til nogle filmtjenester, kan I gratis låne en film på bibliotekstjenesten Filmstriben.dk. Måske tænker du, at det er kedeligt, at se gamle film i stedet for de nyeste blockbuster film i biografen. Men hvad med at se en af de der klassiske must-see film, som du alligevel aldrig har fået set? Hop ind på hjemmesiden IMDB.com og find inspiration til en god filmklassiker.
Tag dynerne ind i sofaen, og køb jeres yndlings slik og fyld det i en stor skål. Dæmp lyset og tænd et par stearinlys, så er hyggen garenteret.

Gå ture sammen

Måske lyder det lidt kedeligt, men det kan være rigtig hyggeligt at gå en tur sammen med sin udkårne. En sommer- eller forårsdag er det næsten en oplagt aktivitet, hvor I kan gå og nyde vejret og hinanden og måske spise en lækker is eller nyde en kølig drink på  på vejen. Siger kalenderen efterår, kan det være rigtig hyggeligt at gå rundt hånd i hånd mens det småregner, hvis altså bare I er klædt efter årstiden med regnjakker og gummistøvler. Smut ud i skoven og se på alle de smukke efterårsfarver. Er det vinter, så klædt jer varmt på og kom ud i sneen og varm her på en dejlig varm kop kakao. Kommer I forbi en skøjtebane, så lej et par støvler og slå jer løs.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *