Sådan får du en sjov og gratis bytur

Sådan går du en sjov og gratis bytur

Du kender det alt for godt. Følelsen af at vågne dagen efter en lidt for vild privatfest og efterfølgende bytur, hvor du har på fornemmelsen, at kortet er blevet svinget lidt for mange gange. Derfor har vi lavet en uofficiel guide til, hvordan du kan få en fed gratis bytur weekenden efter.

Led i gemmerne

Se dine skabe igennem for gamle slatter af vodka, shots, gin og hvad der ellers er blevet drukket til diverse fester i din lejlighed.
Sidste weekend holdte du en storartet bring-a-bottle-fest, og alle de medbragte flasker blev ikke drukket. Nogle af flaskerne faldt ikke i den almene smag, og andre flasker blev aldrig åbnet til dine allerede meget fulde gæster. Det er denne weekend, at du skal drikke de flasker, I ikke fik drukket eller ikke kunne lide.

Drik dig fuld hjemmefra

Du kender det sikkert, du har bestilt 16 Long Island Iced Tea til dig og tre gutter, og kommer af med langt flere penge, end du havde planlagt hjemmefra. I øvrigt får I ikke drukket dem alle sammen, da I forvejen er beruset og det ender derfor at være spild af penge.
I stedet for at drikker dig sanseløst beruset på barer ved køb af dyre drinks og fadøl er tricket at drikke dig fuld hjemmefra. De fleste venner er klar på at mødes inden en bytur og spise lidt lækkert mad og drikke et par øl eller to sammen. I kan eksempelvis spille nogle drikkespil sammen og hygge jer med det. På den måde kan du opnå en god promille uden at bruge flere hundrede kroner på alkohol. Det er nemlig langt billigere at købe alkohol i et supermarked end på en bar. Faktisk kan du få seks dåseøl fra et supermarked for mindre end hvad én fadøl koster på en bar.
Et alternativt trick kunne være at medbringe lidt alkohol i en lommelærke, som du måske kan smugle med ind på en bar – men vær opmærksom på, at det ikke er alle steder, de opfatter det som god skik.

Party

‘Lån’ alkohol af dine forældre

Besøg dine forældre med den påstand, at du gerne vil hygge med dem og have lidt god aftensmad efter en uge, hvor der udelukkende er blevet spist rugbrød. De behøver ikke vide, at du var på sushi-date med den søde fra studiet, og selvfølgelig endte med at betale for hele gildet. Lige inden du går, så spørger du de gamle, om de ikke har en kasse øl fra Tyskland eller en gammel vodkaslat i barskabet. Med en kasse øl og en vodkaflaske mellem hænderne. Nu har du til utallige runder af beerpong, hvilket er noget der lokker vennerne over.

Drik vand i stedet og giv den gas

Nyd din gratis aften i byen, som du aldrig vil komme til at glemme… Eller måske vil glemme, hvis du får for meget indenbords. Hvis du vælger at hygge dig uden at drikke alkohol, så er pengene allerede sparet. Hvis du lære at hygge dig uden alkohol, vil det både gavne din pengepung, og du vil altid kunne huske, hvad der er sket. Der kan man tale om en win-win-situation, men er du klar til at tage springet?

Nyd din gratis bytur med eller uden alkohol!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *