7. januar 2016

Vi skriver om

SKAT

Vil du undgå at Skattefar kommer efter dig? Her er der ingen kedelig fagtermer eller uforståelige formularer fra Skat. Derimod får du klar viden om, hvad du skal gøre, næste gang der du modtager en forskudsopgørelse, årsopgørelse eller andet fra Skat.

SU

Er det svært at få SU’en til at række til mere end bolig, bøger og fredagsbajere? Så har vi løsningen til dig her. Vi giver dig de nemme money-hacks, der sikrer dig den bedste studietid.

Gæld

Hvordan kommer du hurtigst af med din gæld? Det er der mange, der spørger om. Vi dykker ned i emnet og hiver svarene frem, så du kan gå fra gæld til opsparing hurtigst muligt.

Madplan

Træt af kedelig havregrød og triste leverpostejsmadder? Så overvej at bikse en velsmagende madplan sammen. Vi viser dig, hvordan du laver en madplan, der giver et lækkert overskud på smags- og lønkontoen.

Ferie

Forlænget weekend i Berlin? Backpacking i Thailand? Badeferie på Mallorca? Uanset, hvad der er din yndlingsferie, kan det være svært at finde pengene til det. Vi viser dig, hvordan du hurtigere får råd til at pakke kufferten og booke drømmeferien.